0

WOLFRAM STEMPEL

Én cuvée – maksimalt 1000 flasker

Wolfram Stempel er ubetinget vores mindste producent. Til dagligt arbejder Wolfram for Dr. Loosen, men han har også sit passionsprojekt, hvor han på en mikroskopisk parcel med riesling-vinstokke laver sin egen vin. Én vin årligt, og den er vinificeret forskelligt fra år til år.

Med andre ord ved du aldrig, hvad du får.

Til gengæld er mængderne så uhyggeligt små, at du må holde dig til, hvis du vil være med – for der produceres maksimalt 1000 flasker pr. år.

Ganske få har smagt hans vine

Da mængderne er så små, sælges der kun til Tyskland, Japan, som Wolfram har et særligt tilhørsforhold til, og nu også Danmark. Vi fik så få flasker af Wolframs første årgang (46 stk), at vi valgte at få det ud på én af landets bedste vinbarer samt 5 heldige (læs: lynhurtige) kunder. Vi håber at få bare en smule mere af årgang 2019, og vi råber højt, når vi har nyt på banen

Læs mere

Lyder det interessant?

Find prisliste og bestil dine vine lige her

Vinen fra Wolfram Stempel

WSK18

Der er tale om enormt frugtdreven riesling med sødme, og en nærmest elektrisk syre – lidt samme følelse som at stikke tungen på et 9-volts batteri. Teksturen er fed, lækker og nærmest cremet, og det er dråber der giver velsmag i din mund. Længe. Meget længe.

Desværre er vinen også udsolgt. Vi vender stærkt tilbage når årgan 2019 er klar.

Vil du gerne bestille vin?

Find prisliste og bestil dine vine lige her